14 februari 2023

WaouW Outdoor Escape Games


Een uit de hand gelopen hobby – dat ligt ten grondslag aan WaouW Outdoor Escape Games. Jaap Waverijn en Annalies Outhuijse ontwikkelen samen outdoor escape games die je zelfstandig buiten speelt met je vrienden, familie of collega’s terwijl je geniet van de puzzels, de prachtige omgeving en elkaar. Viking Saga Texel is het eerste spel dat wordt verkocht. Gezien de vele positieve reacties en verzoeken om nieuwe spellen, raken ze duidelijk bij vele spelers een goede snaar – nieuwe spellen zullen dan ook snel volgen. Zo is een nieuw spel over Texel en haar legendes en tradities in de maak (lancering zomer 2023). 

Viking Saga: ben ik voldoende Viking-waardig? 

Viking Saga is een uitdagende puzzeltocht over Texel, waar het verhaal over de Vikingen als een rode draad doorheen loopt. Je komt op allerlei onverwachte plekken en moet door interactie met je omgeving de puzzels oplossen. Uiteindelijk ben je een ware Viking. Wat we wilden maken is een puzzeltocht, waarbij je door afwisselende puzzels continu wordt uitgedaagd, iedereen bij het spel betrokken is en je op prachtige locaties komt met elk hun eigen charme en magie. Dat is goed gelukt, als we de reacties mogen geloven. Mis deze unieke Texelbeleving niet!
Kosten: €39,50 voor dag vol speelplezier met 1-4 personen (duur 3,5-5 uur). Het traject is 25 kilometer lang dat – naar eigen voorkeur –  per fiets, elektrische scooter of auto kan worden afgelegd.

Zie voor alle informatie: www.outdoorescapegames.nl